Fiets bestellen en bezorgen

Het is zover: u heeft een nieuwe fiets uitgekozen. Met hulp van onze bodyscan, zadelmeting en deskundig advies hebben wij ervoor gezorgd dat u de perfecte match heeft gevonden. Dan is het tijd om de fiets te bestellen. Woont u in een straal van 15 kilometer rondom Appelscha? Dan is het mogelijk om de fiets thuis te bezorgen. Vakkundig afgemonteerd, zoals u van ons gewend bent, bezorgen wij uw fiets.

Service en kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u na het bestellen van een fiets bij ons optimaal ervan geniet. Daarom bieden we bij aankoop van een fiets, of als u een fiets bij ons least, servicepakketten aan. Profiteer van mooie voordelen en extra service bij Kramer Appelscha.

Altijd in de buurt

Nadat u uw fiets besteld is en eventueel bezorgd, staan wij ook paraat als u onderweg problemen krijgt. Zo repareren we de fiets meteen op locatie, bijvoorbeeld als uw kind op school staat met een lekke band. Mocht reparatie op locatie niet mogelijk zijn dan bezorgen we gewoon een vervangende fiets!

Meer informatie over onze services

De bezorgservice is onderdeel van onze servicepakketten. Ontdek de services van Fietsservice Kramer in Appelscha. Kom langs bij ons in de winkel voor meer informatie en een kop koffie!