Fiets leasen

 

Op zoek naar een leasefiets? Ook daarvoor bent u bij Kramer Fietsservice aan het juiste adres. Een fiets leasen kan al vanaf één maand en is maandelijks opzegbaar. Ideaal als u in de regio geniet van bijvoorbeeld een fijne vakantie. Wanneer u een fiets least bij ons profiteert u van vele voordelen.

Elektrische fiets leasen

Naast het leasen van een reguliere fiets, is het ook mogelijk om een e-bike, oftewel een elektrische fiets, te leasen. Dankzij trapondersteuning kost het fietsen op een elektrische fiets weinig kracht, waardoor het fietsplezier wordt vergroot. Ideaal voor het maken van (lange) fietstochten of woon-werkverkeer. Door het invoeren van de bijtellingsregeling vanaf 2020, wordt het leasen van een elektrische fiets nog aantrekkelijker.  

Zakelijke fietslease

Vanaf 1 januari 2020 wordt het leasen van een fiets voor zakelijk gebruik nog aantrekkelijker. De fiscale fietsregeling wordt versimpeld. Het bijtellingspercentage wordt 7% en geldt voor fietsen, elektrische fietsen en speed pedelecs. Kies voor een zakelijke leasefiets omdat het gezond is en goed voor het milieu.

 


Ontdek de voordelen van leasen

U kunt een fiets leasen bij ons tijdens bijvoorbeeld uw vakantieperiode in Appelscha of voor zakelijk gebruik. Bij het leasen van een fiets profiteert u van een dekkende verzekering, een vervangende fiets wanneer nodig en na drie jaar de mogelijkheid om in te ruilen! De mogelijkheden voor u zijn uiteenlopend. Vind bij ons altijd een geschikte fiets passend bij uw wensen en gebruik. Ook elektrische fietsen least u bij Kramer Appelscha.

Voor het leasen van een fiets werkt Kramer Fietsservice samen met Leasefiets, onderdeel van Friesland Lease in samenwerking met BOVAG en ENRA Verzekeringen.  

Meer informatie over het leasen van een fiets?

Meer weten over de vele voordelen van een fiets leasen bij Kramer Appelscha? Wij staan zowel telefonisch als via ons contactformulier voor u klaar. Ook bent u van harte welkom om eens langs te komen in de showroom.