Vakkundig onderhoud en reparatie van uw fiets

Is uw fiets aan reparatie toe? Laat hem snel en vakkundig repareren bij Kramer Appelscha. Ons personeel herkent snel de gebreken aan uw fiets, ook als deze beginnend zijn. Voor een onderhoudsbeurt van uw fiets bent u dan ook aan het juiste adres bij Kramer. Door kleine gebreken op tijd te repareren voorkomt u duurdere reparaties. Daarnaast blijft u natuurlijk langer veilig en comfortabel fietsen. Wij zorgen ervoor dat uw fiets altijd in topconditie blijft!

Tijdens ingrijpende reparaties altijd mobiel met een leenfiets

Als uw fiets een grote of ingewikkelde reparatie nodig heeft, kan het even duren tot u uw fiets weer mee kunt nemen. Wij begrijpen dat u in die tijd graag gebruik blijft maken van een fiets. Daarom bieden wij u altijd een leenfiets aan bij een ingrijpende reparatie. Zo blijft u gewoon mobiel en kunt u de auto laten staan. Wel zo (milieu)vriendelijk!

Een afspraak maken voor onderhoud of reparatie?

Degelijk en structureel onderhoud houdt uw fiets in topconditie. Toch een reparatie nodig? Onze specialisten in de werkplaats helpen u graag zo snel mogelijk weer op weg. Het beste kunt u een afspraak maken zodat wij goed de tijd voor u kunnen nemen. Bent u op doortocht en toevallig in de buurt? Kom gerust binnen voor een snelle check, en waar mogelijk helpen wij u weer snel op weg!

Maak een werkplaatsafspraak

Onderhoudstips

Natuurlijk wilt u dat uw fiets zo lang mogelijk meegaat en dat u hem niet hoeft te laten repareren. Om ervoor te zorgen dat uw fiets in de beste conditie blijft kunt zelf een aantal dingen doen:

  • Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. In onze webshop en fysieke winkel bieden wij hiervoor verschillende schoonmaak- en onderhoudsmiddelen aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor gereedschappen, zodat u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen. Natuurlijk staan wij klaar om u advies te geven over de spullen die u kunt gebruiken voor uw fiets.
  • Het is verstandig om zelf uw fiets te controleren op gebreken. Dit is wat u zelf kunt controleren aan uw fiets:
  • Check de fiets regelmatig op loszittende onderdelen, maar ook roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen.
  • Controleer of de bewegende delen van uw fiets piepen of speling vertonen.
  • Kijk de bandenspanning af en toe na. Daarnaast kunt u bekijken of er voldoende profiel op de banden zit en of er geen slagen in het wiel zitten.
  • Als uw voorlicht stopt met werken, merkt u dit direct. Controleer echter ook regelmatig uw achterlicht nog naar behoren werkt.