Over Kramer Fietsservice in Appelscha

Aan de Boerestreek, middenin het toeristische centrum van Appelscha vindt u onze winkel Kramer Fietsservice Appelscha. Vanuit de ruime winkel verkopen wij al jarenlang fietsen van hoge kwaliteit aan onze klanten. Een goed advies is voor ons het belangrijkste startpunt. Met de juiste fiets is uw fietsplezier gegarandeerd. Naast de verkoop, verhuren wij daarom tevens fietsen vanuit onze winkel en bieden wij verschillende mountainbike clinics aan. Het centrum van Appelscha is een perfect beginpunt voor een fietstocht door schitterende natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold.

Fietsplezier begint met een deskundig advies

Volgens ons begint fietsplezier met een deskundig advies in combinatie met een fiets van uitstekende kwaliteit. Ons advies begint bij het uitvoeren van een bodyscan. Met deze analyse van uw lichaamshouding kunnen wij een model fiets voor u vinden dat aansluit op uw houding. Daarnaast voeren wij een zadelmeting uit om u te kunnen voorzien van het juiste zadel voor uw fiets.

Kwaliteitsfietsen waar wij achter staan

Voordat wij een fiets opnemen in ons assortiment, testen wij deze op kwaliteit en duurzaamheid. Op deze manier garanderen wij u dat wij enkel fietsen verkopen waar wij zelf achter staan. Tevens kunt u voor de aankoop, de fiets van uw keuze een paar uur lenen om te ontdekken of de fiets echt past bij uw wensen. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de meest geschikte fiets!