Sportfietsen

 

Bent u een sportfietser en op zoek naar een mountainbike, racefiets of gravelbike? Dan zit u bij ons helemaal goed. Bij Kramer Fietsservice Appelscha hebt u ontzettend veel keuze als het gaat om sportfietsen!

Mountainbike kopen voor beginners en gevorderden

Een mountainbike kopen die bij u past doet u bij Kramer Appelscha. Wij helpen u de MTB of ATB fiets (All Terrain Bike) te vinden die op uw wensen aansluit. Bent u bijvoorbeeld een beginnende mountainbiker? Dan is een opstapmodel waarschijnlijk het meest geschikt voor u. Bent u echter ervaren en bent u op zoek naar dat beetje extra in uw nieuwe fiets? Dan is een high-tech mountainbike echt iets voor u. Lees hier  meer over mountainbikes.

Een snelle racefiets van goede kwaliteit kopen

Bij het kopen van een racefiets komt veel kijken. Een goede racefiets is licht, rijdt soepel en beschikt over een groot aantal versnellingen. Maar een wielrenfiets moet ook bij uw lichaam passen, zodat u optimaal kilometers gaat maken op uw nieuwe aanwinst. Daarom voeren wij fiets- en zadelmetingen uit in onze winkel. Op deze manier vinden wij de perfecte fiets voor u. Lees hier meer over racefietsen.

 


Gravelbike

Voor de avonturiers onder ons, die op zoek gaan naar de onontdekte plekken op de wereld, is de gravelbike een ideale keuze. De gravelbike, ook wel gravelracer genoemd, kenmerkt zich door de mogelijkheid om te gebruiken op verschillende ondergronden. Grind, (on)verharde wegen, mountainbike paden; met de gravelbike kunt u probleemloos schakelen tussen de ondergronden. De gravelbike is een ideale combinatie van een racefiets en een mountainbike. Robuuster en sterker dan een racefiets en behaalt hogere snelheden dan een mountainbike.

Het frame en het stuur is vergelijkbaar met een racefiets, terwijl de banden stoerder en dikker zijn, net als een mountainbike. Door de bredere banden is er meer grip en controle, wat belangrijk is voor het schakelen tussen de verschillende ondergronden. Op een gravelbike zijn meerdere bevestigingspunten aanwezig, waardoor het mogelijk is om meer spullen en water mee te nemen. Als avonturier weet u nooit wat de reis gaat brengen!  

Meer informatie over sportfietsen?

Hebt u interesse in een sportfiets van Kramer, maar weet u nog niet goed welk model precies bij u past? Kom eens langs in onze winkel in Appelscha om te bespreken welke fiets aansluit op uw wensen. Voor vragen kunt u tevens contact opnemen via ons contactformulier.