Toerfietsen

 

Voor iedereen die regelmatig een lange fietstocht maakt en comfort tijdens de rit belangrijk vindt, is de toerfiets de ideale keuze. De toerfiets, ook wel een hybride of recreatieve fiets genoemd, is een kruising tussen een racefiets en een stadsfiets.

Met de toerfiets op vakantie

Comfort staat voorop bij de toerfiets. Door het lage gewicht, minstens 24 versnellingen en de derailleurs (combinatie ketting over cassette i.p.v. naafversnelling), fietsen deze hybride fietsen heerlijk licht en soepel. Nog niet helemaal tevreden over de zithouding? Geen probleem, want met de verstelbare zadel- en stuurpen is de zithouding eenvoudig aan te passen. De toerfiets is uitermate geschikt voor fietstochten door heuvelachtige gebieden op vakantie.

Fiets op maat

De beste hybride fiets bestaat niet; iedereen heeft andere wensen en doelen in gedachten bij een fiets. Kiest u voor V-brakes (velg)remmen of voor hydraulische schijfremmen? Liever een fiets met veel versnellingen of redt u het ook met minder versnellingen? In hoeverre moet de fiets vering hebben? De antwoorden op deze vragen zorgt ervoor dat de vakmensen bij Fietsservice Kramer voor u de ideale fiets vinden.

 


De ideale fiets is zo gevonden met de bodyscan

Daarnaast doen wij een vakkundige bodyscan en zadelmeting voordat u een fiets aanschaft. Dankzij de gegevens uit de bodyscan, kunnen onze adviseurs de juiste ergonomische instellingen bepalen als het gaat om de hoogte van het zadel en het stuur, de afstand tussen het zadel en het stuur en de pedalen en handvatten. De zadelmeting zorgt ervoor dat het juiste zadel op de fiets wordt gemonteerd, zodat zadelpijn verleden tijd is. Op deze manier zit u nóg comfortabeler op uw toerfiets!

Kom langs in de showroom!

Onze adviseurs kunnen u voorzien van het beste advies met betrekking tot de juiste toerfiets. Kom gerust langs in onze showroom in Appelscha en doe direct een proefrit.