Trekkingfiets

 

Een trekkingfiets is gemaakt voor de echte fietsavonturiers onder ons. Het zijn betrouwbare fietsen met een perfecte afwerking: ideaal voor de liefhebber van lange tochten. Bij Fietsservice Kramer hebben we een ruim aanbod trekkingfietsen voor de zogenoemde wereldfietsers.

Een trekkingfiets voor de vakantiefietser

De trekkingfiets is een aanrader voor de lange afstandsfietsers. Kenmerkend aan een trekkingfiets is het stijve frame, sterke wielen, stevige bagagedragers, slijtvaste onderdelen en comfortabele zithouding. De trekkingfiets is ideaal om lange dagen te genieten tijdens uw fietsvakantie.

Trekkingfiets voor u op maat

Wanneer u veel kilometers gaat maken is het belangrijk om een comfortabele en stevige fiets te gebruiken. Het is daarom af te raden om zomaar een populair model online te bestellen. De juiste fiets is van allerlei persoonlijke factoren afhankelijk. Door middel van een complete bodyscan vinden we de perfecte fiets die bij uw wensen en behoeften aansluit. Zo worden onder andere de juiste framemaat gemeten en uw zitpositie bepaald. Fietsservice Kramer is het beginpunt van een comfortabele fietservaring!

 


Koga Signature

De trekkingfiets die wij bij Fietsservice Kramer aanbevelen is de Koga Signature. Dit is een lichtgewicht fiets met veel versnellingen en slimme innovaties. Deze wereldfiets is door uzelf samen te stellen. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Het versnellingssysteem: het aantal versnellingen en de werking hiervan.
  • Het remsysteem.
  • Kleur en materiaal van het frame en zadel.
  • Soorten verlichting.
  • De vorm en materiaal van het stuur.
     

De trekkingfiets is ook met elektrische trapondersteuning verkrijgbaar. Zo maakt u meer kilometers met meer gemak. Kom langs en stel zelf u ideale trekkingfiets samen. 

Kom langs in de showroom!

Onze adviseurs weten samen met u de perfecte fiets te vinden. Doe meteen gratis een proefrit door de bossen van Appelscha met een trekkingfiets van Fietsservice Kramer en ontdek het comfort!