Tweedehands elektrische fiets

E-bikes, ook wel elektrische fietsen genoemd, worden steeds populairder. Dankzij de elektrische trapondersteuning fietst u zonder al te veel moeite zorgeloos van A naar B. Erg comfortabel, en ideaal wanneer u op zoek bent naar een milieuvriendelijk alternatief voor de auto. Bij Kramer Fietsservice in Appelscha, Friesland kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe e-bike, maar ook voor een tweedehands elektrische fiets. Natuurlijk met de service en garantie die u van ons gewend bent. 

Waarom een tweedehands elektrische fiets?

Aan een kwalitatief goede, elektrische fiets zit vaak een behoorlijk prijskaartje. Wij kunnen ons voorstellen dat u daarom op zoek bent naar een goedkoper alternatief. Natuurlijk kunt u het aanbod op sites als Marktplaats bekijken, maar wat koopt u dan precies? En past deze tweedehands fiets bij u? Met een tweedehands elektrische fiets van Kramer Fietsservice bent u verzekerd van een e-bike van kwaliteit mét garantie, voor slechts een fractie van de nieuwwaarde.

Tweedehands met dezelfde garantie

Als echte fietsspecialist vinden wij het belangrijk dat u een tweedehands e-bike vindt die bij u past. Bij Fietsservice Kramer luisteren wij daarom goed naar uw wensen, zodat wij u kunnen voorzien van een gedegen advies. Natuurlijk is de kwaliteit van al onze tweedehands elektrische fietsen dik in orde: al onze tweewielers worden regelmatig gecheckt en nauwkeurig nagekeken. En moeten er onderdelen worden vervangen of is er een reparatie nodig? Onze ervaren vakmensen regelen het graag voor u.

 

 

Profiteer bij Kramer Fietsservice van: 

  • 5 jaar garantie 
  • Vakkundige service
  • Advies op maat 
     

Kom langs in onze showroom in Appelscha

Koop voordelig een tweedehands elektrische fiets die bij u past, met het gemak en de zekerheid van een nieuwe e-bike. Bekijk ons actuele aanbod van tweedehands fietsen alvast online of kom langs in onze showroom in Appelscha, Friesland!

Bekijk het actuele aanbod van tweedehands elektrische fietsen