Tweedehands fietsen

In dit land zijn we dol op onze fietsen. We hebben er vrijwel allemaal één, soms twee of nog meer. Uit noodzaak, om mee te sporten of gewoon, omdat we nou eenmaal een volk van fietsenrijders zijn. En zo af en toe zijn we toe aan een nieuwe. Of wat anders.

Tweedehands fietsen zijn vaak een goed alternatief. Er zijn genoeg merken en modellen die met wat aandacht nog jaren meekunnen. Dat weten we bij Kramer Fietsservice. Daarom hebben we een ruim aanbod in tweedehands fietsen. Met de service en kwaliteit die u van ons mag verwachten. Want nieuw of gebruikt, wij staan voor onze zaak.

Waarom een tweedehands fiets?

Niet iedereen gebruikt zijn of haar fiets even intensief of op dezelfde manier. Niet iedereen vindt hetzelfde belangrijk. Stapt u niet dagelijks op en zijn het korte ritjes? Wij hebben vast een 2ehands model voor u. Weer investeren in een nieuwe fiets voor uw kinderen? Ook goedkope tweedehands fietsen hebben we in ons assortiment. Wilt u een gewoon goede fiets en bent u niet op zoek naar een speciaal model? Bent u op zoek naar een tweedehands elektrische fiets? Of vindt u hergebruik belangrijk? Kom bij ons langs, we zijn u graag van dienst.

Tweedehands met vertrouwde kwaliteit en service

Natuurlijk, u kunt ook een fiets via Marktplaats kopen. Er is aanbod genoeg. Maar wat koopt u precies en past het bij u? Bij ons krijgt u het advies, de kwaliteit en service die u van een fietsspecialist mag verwachten. Ook bij tweedehands fietsen adviseren we naar uw wensen en ons vakmanschap. En de kwaliteit is meer dan in orde: al onze rijwielen kijken we nauwkeurig na. Waar onderdelen moeten worden vervangen of reparaties nodig zijn, wordt dit allemaal keurig geregeld. Zo koopt u voordelig een fiets die bij u past, met het gemak en de zekerheid van nieuw. Dus kom snel langs bij Kramer Fietsservice in Appelscha, ook voor tweedehands fietsen. 

Bekijk het actuele aanbod van tweedehands fietsen