Tworby: de driewieler voor volwassenen

Heeft u moeite met fietsen maar doet u het nog wel erg graag? Bent u niet meer zo mobiel als u zou willen? Wellicht is de Tworby dan de oplossing voor u! Met een Tworby wordt u fiets omgebouwd tot een driewieler voor volwassenen en gaat u gemakkelijk en veilig weer op pad. 

Van tweewieler naar driewieler voor volwassenen

Bent u hulpbehoevend? Of heeft u last van uw evenwichtsorgaan, waardoor fietsen lastig gaat? Overweeg dan om de Tworby aan te schaffen. Een Tworby is een inventieve manier om van uw tweewieler een driewieler voor volwassenen te maken. Heeft u nog een goede fiets in de schuur staan, dan kunnen wij deze door middel van Tworby ombouwen tot een driewieler voor volwassenen. Heeft u naar verloop van tijd de ondersteuning niet meer nodig? Dan kunnen wij gemakkelijk de driewieler weer tot tweewieler maken. Dit maakt de Tworby een stuk voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe driewieler voor volwassenen.

Tworby is een driewieler voor volwassenen

Geschikt voor vele fietsen 

De Tworby module is speciaal ontwikkeld zodat iedereen fietsplezier kan beleven, ongeacht beperkingen. Het plaatsen van de Tworby gebeurt door gespecialiseerde dealers, waarvan Fietsservice Kramer een van de weinig in Noord-Nederland is. Tijdens het ombouwen halen we het achterwiel uit de tweewieler en plaatsen de Tworby module ervoor terug. Op die manier is uw eigen fiets op een vakkundige en snelle wijze omgebouwd tot een stabiele driewieler voor volwassenen. 

De Tworby module kan geplaatst worden op zowel elektrische als standaard fietsen. Dit maakt de Tworby geschikt voor vele fietsen. Hoe lang de montage duurt hangt af van het soort fiets. Bekijk de configurator op de website van Tworby voor een inschatting van de mogelijkheden en kosten.

Probeer de Tworby bij Fietsservice Kramer

Natuurlijk wilt u zeker weten of de Tworby de oplossing voor u is. Dit kan het beste door de Tworby module te komen testen. Bij onze winkel in Appelscha hebben wij een demoversie staan, geschikt om te testen of de Tworby iets voor u is. Besluit u vervolgens om uw fiets met de Tworby module om te laten bouwen, dan kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren in onze werkplaats. 

Maak een afspraak voor een testrit

Maak via het formulier een afspraak voor een testrit. Wij nemen vervolgens contact met u op om de afspraak te bevestigen. 

 

Bekijk voor meer informatie over Tworby op www.tworby.nl

Tworby testrit
Naam
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Datum van de demo
Opmerkingen