Kramer Fietsservice: het vakmanschap van een fietsspecialist

Of uw nieuwe fiets echt lekker fietst, daar komt u pas achter als u er een aantal uren op hebt gefietst. Maar wat voor fiets bij u past, daar komt u achter met een goed advies. Geen mens is immers gelijk en geen fiets is gelijk. Als echte fietsspecialisten gebruiken wij onze kennis en ervaring om u de juiste fiets te adviseren. Want alleen de fiets die past bij uw lengte, postuur en houding zal u het optimale fietsplezier geven. 

Wij kiezen voor de consument die behoefte heeft aan service en vakmanschap. Een relatie voor de lange termijn. Wij investeren graag in die relatie.

Fietsplezier begint met een goed advies

Bij ons wordt u vakkundig geholpen bij de juiste aankoop en de juiste keuze voor de perfect passende fiets. Een vakkundige bodyscan en zadelmeting én een goed advies zijn de belangrijkste factoren voor ultiem fietsplezier! Ervaar het zelf en maak gebruik van ons grote aanbod testfietsen zoals e-bikes en mountainbikes.

Fiets besteld? Laat het bezorgen!

Woont u binnen een straal van 15 kilometer rondom Appelscha? Dan kunt u ervoor kiezen om uw gloednieuwe fiets thuis te laten bezorgen. Uiteraard vakkundig afgemonteerd, helemaal afgesteld naar uw lichaam en behoeften. Ook dat is een service van Fietsservice Kramer!

Vervangende fiets

Een lekke band of een ketting die u niet meer zelf goed op de fiets krijgt? Geen nood, bij Fietsservice Kramer zorgen wij voor een vervangende fiets. Bent u gestrand in een radius van 15 kilometer rondom Appelscha, schroom dan niet om ons te bellen. Indien mogelijk repareren wij de fiets op locatie. Is het nodig om de fiets mee te nemen naar de werkplaats, dan zorgen we voor een vervangende fiets. We doen alles voor uw fietsplezier!

Ontdek de voordelen van leasen

Verblijft u langer in de regio van Appelscha of gaat u liever met een (elektrische) fiets naar het werk, lease dan een fiets bij Fietsservice Kramer. Het leasen van een fiets is al mogelijk vanaf één maand. Het leasen van een fiets voor de lange termijn is inclusief een dekkende verzekering, een vervangende fiets bij pech en de mogelijkheid om de fiets na drie jaar in te ruilen. Voor de zakelijke markt wordt het leasen van een fiets vanaf 1 januari 2020 nog aantrekkelijker met de bijtellingsregeling van 7%. Lees hier meer over het leasen van een fiets.

Voor het leasen van een fiets werkt Kramer Fietsservice samen met Leasefiets, onderdeel van Friesland Lease in samenwerking met BOVAG en ENRA Verzekeringen.  

Service en kwaliteit voorop

Online shoppen kan iedereen, maar hoe staat het dan met de service? Bij ons is service vanzelfsprekend! Wij bieden verschillende pakketten, die u kunt aanschaffen bij de aankoop van uw nieuwe fiets. Wij informeren u graag! Een website kan geen lekke band repareren, de derailleur of zadelhoogte afstellen, een kopje koffie schenken en een goed adviesgesprek voeren. Bij ons staan service verlenen en kwaliteit leveren voorop en dat voor een goede prijs.

Bij Kramer Fietsservice profiteert u van:

  • Jarenlange kennis en ervaring
  • ​De service van een fietsspecialist
  • Mogelijkheid tot het testen vóór aankoop
  • Bodyscan om uw houding te meten
  • Zadelmeting voor optimaal comfort
  • Haal & brengservice
  • Indien nodig een leenfiets
  • Servicebeurt

Kom langs bij ons in de winkel voor meer informatie en een kop koffie!