Wahoo indoor fietstrainer

Er is niks mooier dan buiten fietsen. Maar in de donkerste tijd van het jaar is het lang niet altijd mogelijk, handig en veilig om buiten te fietsen. Los van het feit dat het vroeg donker is valt er ook veel neerslag, zijn de wegen en fietspaden vaak glad en is de temperatuur niet altijd aangenaam. Daar kan je je natuurlijk op kleden, maar dan moet je wel een paar keer per week drie lagen winter kleding wassen. Daar zit jij (of je partner) natuurlijk niet op te wachten. En het is ook helemaal niet nodig. Je kan je namelijk ook gewoon binnen in het zweet werken. Dan hoef je de winterse elementen niet te trotseren en kan je gewoon lekker in je zomertenue fietsen.  

Het fenomeen ‘indoor fietstrainer’ is je niet onbekend. Vroeger werd het vaak bestempeld als saai. De trainers waren toen erg statisch en maakten veel lawaai. Maar tegenwoordig zijn er hele goede interactieve fietstrainers te koop, waardoor het voelt alsof je gewoon buiten fietst. Een indoor fietstrainer is niet alleen leuk maar ook heel handig. Het is altijd warm en droog in huis en je kan met een indoor fietstrainer nog gerichter trainen en je prestaties verbeteren. Zo kan jij als fanatieke fietser gewoon doortrainen en kom je goed beslagen ten ijs bij de eerste buitenrit in het voorjaar! 

Indoor fietstrainer aanschaffen?

Indoor fietstrainers zijn erg geliefd bij veel wielrenners en mountainbikers. Misschien heb jij er er ook al weleens over nagedacht om een aan te schaffen. Maar is het wel écht iets voor jou? Het is best wel een investering dus wij begrijpen dat je niet over één nacht ijs gaat. Maar met alleen fietstrainers bekijken en vergelijken kom je er vaak ook nog niet. Het is het beste om het gewoon te testen om zo te ontdekken of het iets voor jou is. Daarom hebben wij een complete indoor fietstrainer geïnstalleerd in een aparte ruimte in onze winkel. We noemen het de Wahoo Pain Cave. 

Wahoo Pain Cave

No pain no gain. Iedereen die wat langer traint heeft deze uitdrukking wel eens gehoord. De naam 'Pain Cave' is natuurlijk wat gekscherend. Maar wat we er mee bedoelen is dat je in onze Wahoo Pain Cave echt even goed je grens op kan zoeken. De ruimte is optimaal ingericht om te ervaren hoe leuk ‘virtueel fietsen’ op een indoor fietstrainer kan zijn en natuurlijk geeft de Pain Cave je voldoende privacy. Het is dus niet zo dat je in een hoekje van onze winkel een kort testritje kan maken op een Wahoo fietstrainer.

Wahoo fietstrainer testrit

Het is niet nodig om een afspraak te maken om de testopstelling te komen bekijken en om de Wahoo indoor fietstrainer te testen. Je kan gewoon binnenlopen. Maar wil je er zeker van zijn dat de Wahoo Pain Cave beschikbaar is voor jou? Plan dan even een testrit met ons in. Het is ook mogelijk om een testrit te maken buiten de openingstijden van onze winkel. Maak telefonisch een afspraak via 0516 - 431607 of vul het aanvraagformulier in. Dan nemen wij contact met je op om een gratis testrit in te plannen! 

Je eigen Wahoo Pain Cave bouwen

Ben je enthousiast geworden na afloop van je Wahoo Pain Cave ervaring? Dan kan alle onderdelen bestellen om thuis je eigen cave te bouwen! En heb je vragen? Zoals welke fietsen er op de Wahoo indoor fietstrainer passen, hoe je een fiets er in moet plaatsen, welke online platformen er zijn en welke kosten er na aanschaf nog bij komen? De medewerkers in onze winkel beantwoorden al je vragen. Kom gerust langs voor een kop koffie en vraag ons de fietskleding van het lijf! 

Aanvraagformulier gratis testrit

Maak telefonisch een afspraak via 0516 - 431607 of vul het aanvraagformulier in. Dan nemen wij contact met je op om een gratis testrit in te plannen! 

Naam
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail
Voorkeursdatum

Kom langs bij ons in de winkel voor meer informatie en een kop koffie!