Een fiets kopen die ├ęcht bij u past

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Bike Totaal Kramer heeft e-bikes, recreatieve fietsen, wereldfietsen, toerfietsen, reizigersfietsen, woon/werk fietsen, kinderfietsen en sportfietsen. Voor zowel dames als heren. Fietsen van kwaliteitsmerken waar u lang plezier van heeft. Fietsplezier begint bij een goed advies. Juist daarin onderscheiden wij ons van online fietsenwinkels. Geen mens is immers gelijk en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw fietsspecialist in Noord-Nederland

Wanneer u toe bent aan een nieuwe fiets is het belangrijk vast te stellen wat u zoekt in een fiets. U hebt keuze uit allerlei soorten modellen voor allerlei verschillende activiteiten. Bedenk daarom goed voor welke activiteit u uw fiets zult gaan gebruiken. Gaat u bijvoorbeeld op de fiets naar uw werk of bent u juist van plan om te gaan racefietsen? Welke fiets het beste bij u past ontdekt u in onze fietskiezer. Hebt u liever persoonlijk advies? Wij voorzien u hier graag van in onze winkel.

Ons assortiment nieuwe fietsen

Bij ons kunt u terecht voor:

Elektrische fietsen

Toerfietsen

Trekkingfietsen

Woon-werkfietsen

Transportfiets

Kinderfietsen

Sportfietsen

Racefietsen

Mountainbikes

Elektrische fietsen voor dat extra steuntje in de rug

Razend populair zijn elektrische fietsen, ook wel bekend als e-bikes. En dat is niet voor niets. Met een e-bike kost fietsen u maar weinig kracht dankzij de trapondersteuning. Zo kunt u zorgeloos genieten van de omgeving tijdens uw tochten. Wij bieden verschillende modellen e-bikes aan van een groot aantal merken. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk snel al onze elektrische fietsen. Net als bij gewone fietsen, hebt u bij het selecteren van een e-bike veel opties om uit te kiezen. Met onze koopwijzer e-bikes vindt u gemakkelijk uit welke e-bike bij u past.

Lees hier meer over de elektrische fiets

Comfortabele fietsen voor elke dag

Wanneer u dagelijks fietst naar uw werk en terug, is een fiets van goede kwaliteit erg belangrijk. Zelfs als het maar kleine stukjes zijn die u fietst, tellen de kilometers snel op als u ze iedere dag fietst. Een goede woon-werk-fiets gaat daarom lang mee en biedt genoeg comfort, zodat u iedere dag fris op uw werk kunt verschijnen. Voorbeelden van geschikte fietsen voor woon-werkverkeer zijn hybride- of toerfietsen en stadsfietsen.

Lees hier meer over de woon-werkfietsen

Fietsen voor sportievelingen: mountainbikes en racefietsen

Fietssport is een ontzettend breed begrip. Racen, mountainbiken en trekkingfietsen zijn nog maar enkele voorbeelden van sporten die u met een fiets kunt beoefenen. Voor de sportieve fietsers hebben wij een ruim aanbod. Zo kunt u bij ons terecht voor racefietsen en mountainbikes, maar ook voor Cyclo Crossfietsen en trekkingsfietsen. Fietst u lange afstanden op verschillende soorten wegen? Met een sportieve crosshybride fiets bent u voorbereid op tochten over zowel verharde bos- en zandpaden als gewone wegen.

Lees hier meer over sportfietsen

Kom langs in onze showroom in Appelscha

Een gericht advies is de basis voor uw fietsplezier. Kom gerust langs in onze ruime winkel in Appelscha. Daar kijken we gericht welke fiets voor u het meest geschikt is. Middels een zadelscan kiezen we ook het geschikte zadel voor uw fiets. Zo weet u zeker dat zadelpijn voorgoed tot het verleden behoort! Maak een afspraak zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen of loop gewoon eens binnen!