Help! Nu moeten we dan ook echt gaan bloggen

Al heel lang lopen we met het idee en horen we ook van onze klanten: wat zou het leuk zijn als jullie je kennis, belevingen en fietsnieuwtjes met ons delen. We hebben genoeg te delen! Daarom vertellen we in onze blogs het een en ander over onze ervaringen met fietsen, de winkel, mountainbiken, clinics en ga zo maar door. 

Ja... vragen we ons af, maar daarvoor kun je toch gewoon bij ons in de winkel terecht? Aan een leuke clinic meedoen, een gave fietsvakantie of een technische workshop? Dan maken we je er deel van. Geven we je de beleving en nemen we je mee in de wereld van het fietsen, onze passie!  Bij ons wordt je zeker geënthousiasmeerd!

Dus kom vooral langs in onze winkel om ons het hemd van het lijf te vragen. We vertellen je heel graag heel veel over fietsen! We begrijpen dat niet iedereen tijd heeft om langs te komen. Daarom beginnen we met deze blogs. Een mooi verlengstuk van onszelf, om onze kennis met iedereen te delen. 

Heb je zelf een onderwerp waar je meer over wilt weten? Of vragen aan ons? Laat het ons weten via [email protected], wie weet wijden we er nog een blog aan. 

Volg ons ook op Facebook & Instagram voor de laatste nieuwtjes! 

 

Jan Hendrik Kramer en familie, fietsvrienden en het TEAM!