Kinderfiets

 

Als u een kinderfiets bij ons koopt zorgt dit voor jarenlang fietsplezier. Zeker als er nog jongere broertjes of zusjes zijn die de fiets kunnen overnemen, is een kwalitatief goede fiets een uitstekende investering. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het altijd mogelijk om de fiets in te ruilen.

Topkwaliteit kinderfietsen

De kinderfietsen bij Fietsservice Kramer zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en gaan simpelweg jarenlang mee en behouden lange tijd hun waarde. Een kinderfiets van Kramer Fietsservice zorgt voor een optimale eerste ervaring met fietsen waardoor uw kind geniet van fietsen. Ook als uw kind nog niet helemaal toe is aan fietsen, kunt u bij Kramer terecht. Zo verkopen wij loopfietsjes van o.a. het merk Puky.

Alle soorten en maten kinderfietsen bij Fietsservice Kramer

Wij hebben kinderfietsen in allerlei soorten en maten. De maat van de fiets is belangrijk. Bij ons in de showroom vindt u van 12 inch tot 28 inch meerdere modellen en merken kinderfietsen. Aan de hand van speciale metingen bepalen wij welke framemaat het beste past bij uw kind. Ook hebben wij in onze winkel verschillende accessoires voor kinderfietsen te koop zoals zijwieltjes en helmen.

 


Profiteer van de fietsservice van Kramer!

Bij Fietsservice Kramer staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Bij het kopen van een kinderfiets profiteert u van de vele voordelen van Fietsservice Kramer. Wanneer uw kind op school bijvoorbeeld een lekke band heeft, komen wij de band plakken of brengen indien nodig een vervangende kinderfiets. Ook met onze onderhoudsbeurten die in het pakket zitten zorgen wij voor een optimale eerste fietservaring! Lees hier meer over onze services.

Heeft u vragen of advies nodig?

Kom gerust eens langs in de showroom met uw kind. Altijd mogelijk om gratis een proefrit te maken. Ontdek de perfecte kinderfiets voor uw kind bij Fietsservice Kramer!