Racefiets

 

De racefiets, ook wel wielrenfiets genoemd, is kenmerkend aan de smalle banden en de hoge snelheden die u ermee kunt bereiken. Bereik topprestaties met een racefiets van Fietsservice Kramer.

Gespecialiseerd in racefietsen

Als hoofdsponsor van Cycling Team Fryslan weten wij als geen ander wat er belangrijk is bij het kopen van een racefiets. Wij zijn ervaren in het vinden van een juiste racefiets door jarenlange ervaring en continue bijscholing van ons personeel. Voor zowel de recreant als de professional hebben wij een passende racefiets.

Specifieke dames racefiets

Wij hebben bij Fietsservice Kramer ook een ruim aanbod aan specifieke dames racefietsen. Deze fietsen hebben een andere framegeometrie, smaller stuur, aangepaste remhendels en zadel. Dit om het comfort te optimaliseren en de prestaties te verhogen.

 


Ruim assortiment

Kramer Fietsservice heeft een groot en divers aanbod aan racefietsen, dit betekent dat er altijd wel een racefiets tussen staat die bij u past. Aan de hand van speciale metingen die wij uitvoeren bepalen we welke racefiets het best aansluit op uw wensen en doeleinden. Dit kan verschillend in bepaalde materialen en prijsklassen. Ons aanbod varieert daarin van aluminium tot hoogwaardig carbon en van goedkoop tot iets duurder. Bij Fietsservice Kramer vindt u veel verschillende topmerken op het gebied van racefietsen. Bekijk hier ons aanbod.

Service & vakmanschap

Bij Fietsservice Kramer kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van een racefiets, ook verzorgen wij service- en onderhoudsbeurten. Lees hier meer over onze servicepakketten.

Kom langs voor een testrit

Uw perfecte racefiets vindt u bij Fietsservice Kramer. Met onder andere een bodyscan helpen wij u aan een ideale racefiets. Kom gerust eens langs in de showroom voor persoonlijk advies en een proefrit.