Transportfiets

 

De transportfiets is een stevige fiets met een voordrager op de fiets en een stalen of een oversized aluminium frame. Handig om spullen op te vervoeren of een fietsmand of fietskrat op te monteren. De transportfiets is ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning (e-bike). Bij Kramer Appelscha vindt u de meest geschikte transportfiets aan de hand van uw wensen en doeleinden.

Transportfiets als e-bike

Een transportfiets kan zwaar bepakt worden. Voor meer comfort is het mogelijk om de transportfiets als e-bike aan te schaffen, waardoor het fietsen een stuk lichter wordt. Door de extra trapondersteuning kan er een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur bereikt worden. Met een elektrische transportfiets vervoert u snel en gemakkelijk uw spullen!

 


Accessoires voor de transportfiets

Een belangrijk kenmerk van de transportfiets is de voordrager die zich voorop de fiets bevindt. Naast dat het de fiets een speelsheid geeft, is het vooral functioneel. Voor de voordrager zijn verschillende accessoires te koop, zoals de een houten fietskrat of een rieten fietsmand. Door het monteren van een fietskrat of fietsmand op de transportfiets, wordt het vervoeren van spullen nog gemakkelijker. Daarnaast geeft het de fiets een persoonlijk tintje en is de fiets gemakkelijk te herkennen.

Meer informatie of advies nodig?

Bij Fietsservice Kramer Appelscha hebben we een ruim aanbod aan verschillende modellen. Hierdoor zit er altijd een passende transportfiets voor u bij! Onze adviseurs helpen u graag in onze showroom. Kom gerust langs voor een testrit.

Ook kunt u telefonisch of via ons contactformulier contact met ons opnemen voor meer informatie.