Koop gemakkelijk online via onze webshop

Wist u dat (een deel van) de collectie uit onze winkel ook online te koop is? Via de website www.fietsspul.nl  vindt u ons uitgebreide assortiment. Van fietsen tot fietskleding, van fietstassen tot alles voor het onderhoud van uw fiets; alles is te vinden in onze webshop.

Alles voor de fiets 

In het uitgebreide assortiment vindt u alles voor de fiets. Het maakt niet uit of u een stadsfiets bezit, een elektrische fiets of een mountainbike, in onze webshop is voor diverse fietsen van alles te vinden. Zo kunt u op de webshop terecht voor accessoires zoals fietstassen, fietssloten en kinderzitjes. 

Zelf sleutelen aan de fiets? Met de onderdelen die u in onze webshop kunt kopen, kunt u direct aan de slag. Van de banden tot het stuur en alles ertussen; alle onderdelen zijn te koop via fietsspul.nl. Komt u er zelf niet uit, dan bent u uiteraard van harte welkom bij onze werkplaats, waar onze professionele monteurs u graag verder helpen. 

Alles voor de (fanatieke) fietser

Niet alleen voor de fiets is er veel  te vinden in de webshop. Ook voor de fietser zijn er genoeg artikelen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan goede regenkleding, fietsschoenen en kwalitatieve fietskleding, zowel voor dames als voor heren. Wat fanatieker met fietsen bezig? Voor de fanatieke fietser hebben we diverse voedingssupplementen, repen en gels in ons assortiment. Een reep helpt bijvoorbeeld bij het aanvullen van de koolhydraten tijdens de inspanningen. Daarbij stimuleert de combinatie van eiwitten en koolhydraten het herstel na de inspanning en bevordert het de spieropbouw. 

Sale in de webshop

Er zijn regelmatig aanbiedingen te vinden in de webshop. Op de hoogte blijven? Schrijf u dan voor de nieuwsbrief via fietsspul.nl. Regelmatig sturen we relevante aanbiedingen per mail. 


Op zoek naar persoonlijk advies over uw aankopen? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel in Appelscha.

 

Logo van de webshop fietsspul.nl