Elektrische fiets

 

De elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is steeds vaker te vinden in het dagelijkse straatbeeld. Het maakt fietsen een stuk comfortabeler en biedt de uitkomst om een lange tocht te maken voor ultiem fietsplezier. De elektrische fiets is niet alleen voor ouderen, steeds vaker wordt de elektrische fiets gebruikt voor bijvoorbeeld het woon-werkverkeer of recreatieve tochten. Ook de jongere doelgroep is steeds vaker te zien op een elektrische fiets, bijvoorbeeld scholieren die net wat verder moeten fietsen.  Een stuk gezonder en ook nog eens beter voor het milieu. Bij Fietsservice Kramer koopt u een betrouwbare elektrische fiets die perfect bij uw wensen aansluit!

Professioneel advies op maat

Het kopen van een elektrische fiets moet gezien worden als een investering. Daarom is het belangrijk om bij de aanschaf van een elektrische fiets te kijken naar welke fiets het beste bij u past. Afhankelijk van verschillende factoren geven we een deskundig advies over uw ideale elektrische fiets. Zo kijken we naar welk zadel het meest geschikt is, zodat zadelpijn iets van het verleden is. Aan de hand van een bodyscan kiezen we het beste model voor u, om spieren en pezen zo min mogelijk te belasten. Daarnaast is het belangrijk om te weten waar de fiets voor wordt gebruikt. Op zoek naar een fiets voor langere tochten? Of gaat u de fiets gebruiken voor woon-werkverkeer? Aan de hand van verschillende factoren wordt door onze adviseurs een deskundig advies gegeven. Zo koopt u bij ons uw ideale elektrische fiets op maat.

De beste merken vindt u bij Kramer

Gezien de grote populariteit van de elektrische fiets is er een breed scala aan modellen te verkrijgen. Zo ook bij Kramer Appelscha: wij bieden een ruim assortiment aan in elektrische fietsen van allerlei soorten, merken en maten. Uw keuze is niet beperkt tot een elektrische damesfiets of een elektrische herenfiets.  Onze collectie bevat onder andere elektrische mamafietsen, elektrische hybride fietsen, elektrische omafietsen en elektrische mountainbikes.

Bij ons koopt u een elektrische fiets van een betrouwbaar en bekend merk zoals:

  • Riese & Müller
  • Batavus
  • Dutch ID
  • Gazelle
  • Cube
  • Koga
  • Sparta
  • Cannondale

 

 


Elektrische herenfiets

De elektrische herenfiets is typerend aan zijn extra framebuis. Vroeger was het verschil van stabiliteit en stevigheid een stuk groter. Ondertussen is de elektrische damesfiets zo verbeterd en ontwikkeld, dat het verschil klein is. In de praktijk komt het vaak voor dat lange dames steeds vaker een herenmodel kiezen.

Elektrische damesfiets

Het kopen van een elektrische damesfiets komt vaker voor. Dit omdat het opstappen vaak makkelijker gaat, dus veiliger is. Over het algemeen kiezen korte mensen er sneller voor om een elektrische damesfiets te kopen dan een elektrische herenfiets. Het verschil in kwaliteit tussen beide frames is minimaal.

Elektrische mountainbike

Vlieg over de MTB-routes in de bossen van Appelscha met een elektrische mountainbike. Met een elektrische mountainbike geeft u een nieuwe dimensie aan uw fietsavontuur. Door de elektrische trapondersteuning wordt naast uw snelheid ook het fietsplezier vergroot. Kom gerust langs voor een proefrit op een elektrische mountainbike.

Op fietsvakantie met de elektrische mountainbike

De elektrische mountainbike is inmiddels niet meer weg te denken op populaire fietsvakantie bestemmingen, zoals Duitsland en Oostenrijk. Het beklimmen van het heuvelachtige gebied gaat net iets makkelijker met een elektrische mountainbike. Dit maakt deze fiets uitermate geschikt om mee te nemen op een avontuurlijke fietsvakantie.

Fervent mountainbiker, maar lukt het door omstandigheden (zoals uw gezondheid) niet meer goed? Denk dan ook aan de elektrische mountainbike. Met de elektrische trapondersteuning is uw fietsplezier zo weer terug.

Kom langs in de showroom

Ervaar zelf het continue ‘wind mee’-gevoel van een elektrische fiets en maak een testrit op uw toekomstige elektrische fiets. Kom langs in de showroom in Appelscha en wij adviseren bij het kopen van uw elektrische fiets op maat!